A hétvégén rendezte meg jubileumi évzáró gáláját a Kiskunfélegyházi Silver Step Tánc Stúdió. A rendezvénynek a kiskunmajsai Konecsni György Művelődési Központ adott teret, ahol a vendégek két előadás keretében tekinthették meg a táncos produkciókat.

Az első felvonás során a kiskunfélegyházi és vidéki csoportok éves munkáját láthatták a megjelentek, a manótól a profi korcsoportig Király Tamás műsorvezetésével.

Egy rövid szünet és bekészülés után kezdődött a második felvonás, mely idén a Harry Potter fantáziadús világába nyújtott betekintést. A rangidős korcsoportok táncos színjátéka a filmsorozat olyan pontjait emelte ki, mely szinte mindenki által ismert. Így nem okozott meglepetést Harry Potter karakterének harca a Voldemorttal, vagy éppen a Roxfortos diákok kórusjelenete.

Kovács Sándor művészeti vezető elmondta: Mindig izgalmas egy új nagyműsor megalkotása, évről évre próbálunk új koncepciót vinni az előadásokba, ezek eddig tartósan sikerrel zárultak. Megköszönte továbbá a szülők, hozzátartozók és a diákok egész éves munkáját is.