dbhost = $dbhost; $this->dbuser = $dbuser; $this->dbpass = $dbpass; $this->dbname = $dbname; $this->connect(); } function connect(){ $this->connection = mysql_pconnect($this->dbhost,$this->dbuser,$this->dbpass) or die("Nem lehet csatlakozni a \"$this->dbhost\" szerverhez!"); mysql_select_db($this->dbname,$this->connection) or die("Nem lehet a \"$this->dbname\" adatbázist kiválasztani!"); mysql_query('SET NAMES UTF8'); mysql_query('SET CHARACTER SET UTF8'); mysql_query("SET CHARACTER_SET_CLIENT=utf8"); mysql_query("SET CHARACTER_SET_RESULTS=utf8"); } } ?>

Tisztelt Hirdetőink!


1996 május 24-én kezdte működését a Sirius Rádió.


Az elmúlt évek alatti fejlődésünk bizonyítékként szolgálhat arra is, hogy hallgatóink mellett hirdetőink elvárásait is magas színvonalon tejesítjük.


Hosszú évek tapasztalata és hatékonysága biztosíték arra is, hogy az Önök hirdetési igényeit is megvalósítjuk, hiszen a leghatékonyabb reklámfelületet, a Sirius rádió hirdetési lehetőségét biztosítjuk Önnek.


Próbálja ki, és győződjön meg arról, hogy hirdetése elvárásai szerint célba ér.
Árainkról és egyéb hirdetési lehetőségeinkről érdeklődjön reklámszervezőinknél:

Zakar Anita

Telefon: 06-70/94-00-539
E-mail: ancsa@siriusradio.hu"A marketing az, amikor a józan paraszti gondolkodást egy csipetnyi kreativitással fűszerezed." (P. Neuburg)

Kerekes Pálné

Telefon: 06-20/3-880-275
E-mail: icu@siriusradio.hu"Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja." (Stuart H. Britt)