dbhost = $dbhost; $this->dbuser = $dbuser; $this->dbpass = $dbpass; $this->dbname = $dbname; $this->connect(); } function connect(){ $this->connection = mysql_pconnect($this->dbhost,$this->dbuser,$this->dbpass) or die("Nem lehet csatlakozni a \"$this->dbhost\" szerverhez!"); mysql_select_db($this->dbname,$this->connection) or die("Nem lehet a \"$this->dbname\" adatbázist kiválasztani!"); mysql_query('SET NAMES UTF8'); mysql_query('SET CHARACTER SET UTF8'); mysql_query("SET CHARACTER_SET_CLIENT=utf8"); mysql_query("SET CHARACTER_SET_RESULTS=utf8"); } } ?>

Műsoraink

Keltető
Információs, szórakoztató műsor minden hétköznap 7-10-ig. Állandó témákkal, férfi szakértőkkel, játékokkal, ébresztő muzsikákkal és rengeteg vidámsággal. Garantáltan politikamentes, könnyed, kávépótló. Nekünk bevált. Próbáld ki Te is!

Deles kiwi
Mióta világ a világ és tudjuk hogy kerek, látjuk hogy az emberek kívánósak. Ki ezt szeretne, ki azt. Persze azért mindent mi sem tudunk teljesíteni, habár majd még meglátjuk, de a zenei kéréseket nagyon várjuk. Déltől kettőig. Kiwi. Ezt írd fel magadnak.

Sirius Clubdélután
Minden hétköznap 14 és 18 óra között sok jó mai sláger, csipetnyi régebbi zene és hasznos infók, munka, utazás vagy akár tanulás mellé.

Electro Sensation - Electro Sensation Light
Két műsor egy Dj! Minden szombaton este jelentkezik ez a két műsor. Az Electro Sensation Light 20 órától 21 óráig tart. Magában foglalja napjaink divatos clubslágereit és a jövendő clubslágereket. Ezzel a mixszel DjFejes a könnyed szombat esti buli feelinget teremti meg. Az Electro Sensation Szombaton 23 órától 24 óráig tart. Ebben a műsorban a kemény, ütős (Tech House,Minimal,Techno és néha Deep) stílusú zenék hallhatók. Ezzel a mixszel az igazi party hangulatot tárja a hallgatók elé DjFejes. Ha valaki meghallgatja ezeket a műsorokat, ha nem akart buliba menni ezek után biztosan el fog. Ebben a két mixben a Dj nem beszél, itt a zenéké a főszerep!

Üditő
Szombat reggeli Üdítő, hogy jól induljon a hétvége! Programok, tudnivalók, érdekességek a kultúra, a filmek, a zene és az ezotéria világából- egy műsorban, csak könnyedén. Legyen a műsorvezetők, Hegedűs Anita és Sándor Rita vendége egy üdítőre minden szombaton reggel 8-tól 10-ig a Sirius Rádióban!

Turmix
Vasárnap délelőtt 8 órától 12 órági hallható életmódmagazinunk elsősorban hölgyeknek illetve háziasszonyoknak. A szerkesztő-műsorvezető Karsai Ilona hasznos tanácsokkal szolgál többek között a háztartás, a szépségápolás, a gyermeknevelés, az egészséges életmód, a lelki egyensúly megőrzése területén. Ezek mellett hallhatnak heti horoszkópot és receptajánlót is. A műsorral kapcsolatban várjuk észrevételeiket és véleményeiket a turmix@siriusradio.hu e-mail címre!

Nosztalgia kívánságműsor
Nosztalgia kívánságműsorunkat vasárnap 12 órától 14 óráig kísérhetik figyelemmel. A szerkesztő Karsai Ilona mindent megtesz azért, hogy Önök e két órában kellemesen szórakozzanak. Kívánságiakat csütörtökön délig juttathatják el szerkesztőségünkbe. Ezt megtehetik levélben és SMS-ben is. Csupán arra kérjük Önöket, hogy kéréseikben legalább 3 felvételt jelöljenek meg! Levélcímünk: 6100 Kiskunfélegyháza Kossuth utca 16 szám, a borítékra kérjük írják rá Nóta és dalkívánságműsor. SMS számunk: 0620 430 33 39; E-mail címünk: nota@siriusradio.hu
Találkozzunk tehát minden vasárnap 12 órától 14 óráig. Viszont hallásra!
Sirius TOP 40
Minden vasárnap 14 órától jelentkezünk egy listával a vasárnap délutáni lustálkodáshoz. Európa kedvencei, rangsorolva. Ez a Sirius Top40.

MIX akták
B. Tóth László a Sirius Rádióban A legendás műsorvezető, Magyarország egyik első lemezlovasa újra műsort vezet, mégpedig a szívéhez legközelebb álló legnagyobb retro slágerekkel. A Mix Akták című műsor egy egyedülálló rádiós vállalkozás, amely eddig soha nem hallott módon, egyedi mixek segítségével mutatja be a 80-as, 90-es évek legnagyobb külföldi és magyar slágereit. B. Tóth ezúttal egy fiatal lemezlovassal és mixerrel, Orbán „Dj. Mix” Tamással dolgozik együtt, akivel közösen már három mixlemezük jelent meg, melyek sikere arany- és platinalemezekben mutatkozott meg. A Mix Akták minden egyes adása egy-egy év legnagyobb, legemlékezetesebb slágereit mutatja be. A sikerek megállás nélkül, összekeverve hangzanak el, miközben B. Tóth felidézi az adott év legérdekesebb eseményeit, és elmeséli személyes élményeit a hazai zenészekről és a világsztárokkal kapcsolatban. Ha szeretne újra együtt nosztalgiázni az emlékezetes Poptarisznya című műsor házigazdájával, és kíváncsi a 80-as, 90-es évek slágereire úgy, ahogy még sohasem találkozhatott őket, hallgassa a Mix Aktákat minden szombaton 17 órától Sirius Rádióban. Tovább információkat és érdekességeket a műsorról és az adásokban elhangzó dalok listáját megtalálhatja a www.mixaktak.hu oldalon.

GEM-B Bar
A Gem-B Bar Radio Show 2003 -tól hallható a magyar éterben. Kezdetben Funky Time (Dunakanyar Rádió), majd Street Life (Rádió Extrém) néven. Jelenlegi formáját 2008 -tól őrzi. Zenei stílus: R'n'B & Funky & HipHop. A 70 -es évek classic funky zenéitől egészen napjaink modern fekete zenéjéig. A műsor számos rádióállomáson hallható a hét különböző napjain. Számuk folyamatosan bővül. A show időtartama 2 óra. A műsorban az ország szinte összes fekete zenét játszó, ismert lemezlovasa vendégszerepelt már, olyanok is, akik több éve nem játszák ezt a stílust, de a Gem-B Bar Radio Show kedvéért leporolták régi lemezeiket.

Krónika ARCHÍVUM
Napi hírösszefoglalónk a várost és a kistérséget érintő legaktuálisabb történésekről, testületi ülésekről, programokról és sporteseményekről, továbbá rendőrségi hírekről. Krónikánkat hétfőtől-szombatig déli 12 órakor hallhatják.

Válaszra Várva ARCHÍVUM
Közérdekű magazinműsorunk kedden délután a 18 órás hírek után jelentkezik. A hallgatóinkat érintő, érdeklődésére számot tartó témákat dolgozunk fel a kérdéskörben jártas és illetékes szakember segítségével. Témaköreink között szerepel az oktatás, egészségügy, környezetvédelem, kultúra, hagyományápolás, közbiztonság és minden, a hallgatóink által is felvetett, kérdéskörre igyekszünk választ találni a témában érintett szakemberek segítségével.