dbhost = $dbhost; $this->dbuser = $dbuser; $this->dbpass = $dbpass; $this->dbname = $dbname; $this->connect(); } function connect(){ $this->connection = mysql_pconnect($this->dbhost,$this->dbuser,$this->dbpass) or die("Nem lehet csatlakozni a \"$this->dbhost\" szerverhez!"); mysql_select_db($this->dbname,$this->connection) or die("Nem lehet a \"$this->dbname\" adatbázist kiválasztani!"); mysql_query('SET NAMES UTF8'); mysql_query('SET CHARACTER SET UTF8'); mysql_query("SET CHARACTER_SET_CLIENT=utf8"); mysql_query("SET CHARACTER_SET_RESULTS=utf8"); } } ?>

Ügyvezető igazgató - lajos@siriusradio.hu

A Sirius Rádió alakulásától kezdve, kisebb megszakítással, a rádió marketing és gazdasági irányításának nem mindig könnyű feladatát vállaltam magamra. Fontosnak tartom, hogy minden megtegyünk hallgatóink és partnereink igényeinek teljesítéséért, hiszen csak akkor értékelik és értékelhetik jónak munkánkat, ha az irányunkban felmerülő elvárásoknak megfelelünk.

Műsorvezető - hajas.barna@siriusradio.hu

Hírszerkesztő, titkárnő - ancsika@siriusradio.hu

Hürkecz Annamária vagyok, a Sirius Rádió hírszerkesztő, hírolvasója. 1982. november 16-án születtem Kiskunfélegyházán és az általános iskola elvégzése óta itt végeztem tanulmányaimat. A Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem, majd egy rövid kitérőt tettem Kecskeméten, ahol középfokú pénzügyi ügyintézőként végeztem. A rádió csapatának 2002 májusa óta vagyok a tagja, az első évben csak hírszerkesztőként, majd 2004 óta a titkári feladatok is hozzám tartoznak. Elsődleges feladatom a hét hat napján - vasárnap kivételével - a deles Krónika, valamint a kedd esténként sugárzott Valaki Mondja Meg közéleti magazinműsor szerkesztése.

Műsorvezető - moni@siriusradio.hu

Műsorvezető - feco@siriusradio.hu

Amikor 1980-ban nagylemezen is megjelent a Dinamit Tinédzser dala, én is megkezdtem földi pályafutásom. Talán pont ennek hatása, hogy a mai napig tinédzsernek érzem magam és ezt a lendületet igyekszem is átadni. Még csak óvodás voltam, mikor megkaptam első saját BRG MK 29-es magnómat, és azonnal felfedeztem, hogy bizony ezzel fel lehet venni minden jó dolgot. Kipróbáltam előbb saját hangommal, de hamar a riportert kezdtem játszani vele. Ez az általános iskola végére a sulirádióhoz vezetett, majd elkezdtem körbeudvarolni a akkoriban már megjelenő helyi rádiókat, ahová bejárva már nem csak a kosz ragadt rám. Szárnypróbálgatásaim után 2000 nyarán egy véletlennek köszönhetően az utolsó pillanatba figyeltem fel, hogy Orosházán (mivel itt élek) a helyi rádióba műsorvezetőt keresnek. Jelentkeztem és siker. Azóta a környék több rádiójánál dolgoztam már, szinte kihagyás nélkül, időnként több frekvencián is.

Zenei főszerkesztő - fejes@siriusradio.hu

1969. óta discozom. Több generációnak zenéltem már itt Kiskunfélegyházán és Bács-Kiskun megye több városában is. Gyermekkori álmom teljesült azzal, hogy tagja lehettem a Sirius Rádiónak. Az én feladatom a Sirius Rádió teljes zenei arculatának megtervezése, és a napi zenei szerkesztés. Aktuális új slágerek beszerzése, és a hiányzó régi zenék pótlása. Vannak rétegzenei műsoraim: Electro Sensation és Electro Sensation Light. Ezekben a műsorokban az elektronikus zenei irányzatoknak (Tech House, Minimal, Techno, Deep stb….) hódolok. Azokat az igényeket szeretném kielégíteni, melyeket a hallgatók főműsoridőben nem hallhatnak. Remélem, még sokáig állhatok a hallgatók szolgálatára.

Műsorvezető - ica@siriusradio.hu

Karsai Ilona vagyok, a vasárnapi Turmix című életmódmagazin szerkesztő-műsorvezetője illetve a nóta-és dalkívánságműsor kéréseinek tolmácsolója. 1998 nyarán kezdtem pályafutásom a Sirius rádiónál, akkor még diákéveim alatt szabadidőmben riporterként dolgoztam, majd a hírolvasással és végül a műsorszerkesztéssel-és vezetéssel is foglalkoztam. Jelenleg minden vasárnap 8 órától egészen 12 óráig a Turmix című életmódmagazinban különböző praktikákat és tippeket próbálok összegyűjteni a hölgyeknek, amelyekből persze Önök mellett én is tanulhatok. Ezenkívül 12 órától 14 óráig a nosztalgia kívánságműsorban az Önök kéréseit tolmácsolhatom. Remélem még sokáig!

Műsorvezető, marketing - ancsa@siriusradio.hu

1999-ben kezdtem rádiózni, teljesen véletlenül, egy hirdetés alapján. Jelentkeztem, felvettek, majd a próbaadások után hazamentem és kijelentettem, hogy ez az, amit biztosan nem fogok csinálni. Azóta sok-sok év telt el. Közben rengeteg minden történt, dolgoztam máshol, elvégeztem a főiskolát, megszületett a lányom, de valahogy a rádió megmaradt. Ezt valószínűleg azok értik, akik éltek már ebben a közegben. Egyszerűen nem lehet abbahagyni. Valamiféle „beteges közlési kényszer” vezet, aminek folyománya, hogy reggelente Zsuzsival igenis korán kelünk, és igenis legyőzzük alvás iránti vágyunkat.

<

Programigazgató - shasha@siriusradio.hu

1984. február. Megszülettem Kiskunfélegyházán. Két évre rá, 1986. áprilisában Csernobil… A radioaktív felhő elérte Magyarországot is. Valószínűleg ennek hatására, mikor 6 éves koromban megláttam egy számítógépet… beléjük szerettem. Azután a ’90-es évek derekán pár barátommal együtt kitaláltuk, hogy mi lenne, ha egy számítógépbe valahogy beleillesztenénk egy hangkártyát… HOPPÁÁÁ, és akkor meghallottam az első zenélni is képes számítógépet… Ez lett a végzetem.A Sirius Rádió csapatát 2001 óta erősítem. Kezdetben egyszerű telefonos fiúként, azután már gyártottam is különböző reklámokat, szignálokat, elláttam a rendszergazdai feladatokat… Állandó munkatársként 2007 májusa óta vagyok Siriusnál. Ja… egyébként néha adásban is hallható vagyok… de nem mondom el, hogy mikor… tessék hallgatni!

Műsorvezető - sanyi@siriusradio.hu

Sziasztok, remélem tegezhetjük egymást. Az én történetem nem olyan régre nyúlik vissza, bár emlékszek még rá, hogy mennyire szerettem volna 18 éves lenni. Az már elmúlt, de nem telt el tartalmatlanul. Mindig is vonzott az őrület, a produkció és az emberek közelsége. Mondamom sem kell, mennyi minden történt velem eddigi éveim során, aki kíváncsi rám, az keressen meg és elmesélem. A lényeg: közel 8 éve ülök, vagy épp állok, netalán repülök, vagy sielek a mikrofonnal, és ha már nálam van, akkor ki is használom: mosolyt csalok mindenki arcára. Tudjátok ez az egyenes, ami mindent egyenesbe hoz. Még akkor is, ha úgy érzed nyakig ülsz a pácban. Én már csak tudom - ezúton is elnézést kérnék szüleimtől, barátnőmtől, barátaimtól, ha netalán az ősz hajszálak gyülekeznének a fejükön - mindig van valami, olyan sosincs, hogy nincs semmi. Ezért világ a világ, és ezért vagyunk mind benne.