200 új munkahelyet teremt Kiskunfélegyházán a Félegyházi Pékség legújabb fejlesztése. A beruházás mintegy 10 milliárd forintot vesz igénybe.

Gulyás Gergő tulajdonos elmondta, hogy a beruházásban több korszerű technológiai megoldások is megjelennek majd, érintve a raktározási, higiéniai és logisztikai megoldásokat. Az üzem hűtési és fagyasztási igényét például CO2 kaszkád rendszerrel oldják meg, amely fenntartható és energiahatékony hűtést biztosít a raktártól a sokkolókon keresztül egészen a jéggépekig. Továbbá több informatikai fejlesztést is tartalmaz a projekt, ennek köszönhetően az alapanyag megrendeléstől a késztermék raktározásig minden egy egyedülálló, komplex rendszeren fut keresztül.

Az új üzem megépítésével 200 munkahely létesül a kiskunfélegyházi és a környékbeli emberek számára. A tervezett gyárba új termelési, minőségirányítási és logisztikai vezetőkre, kollégákra, karbantartókra, higiéniai munkatársakra lesz elsősorban szükség. Az aktuális nyitott pozíciókról minden héten tájékozódhatunk a helyi sajtóban és pékség Facebook Karrier oldalán, valamint weboldalukon is aktualizáltak a hirdetések.

Kövesse friss híreinket a facebookon is!