Szeptember 26. és 28. között korszerűsítési munkálatokat végeznek a Darvas-téri fűtőműben. – tájékoztatta a lakosságot a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. A kazánház villamos elosztóberendezése az elmúlt évtizedek során jelentősen elöregedett.

Amennyiben a korszerűsítési munkálatokat nem végeznék el, akkor egy belső villamos hálózati meghibásodás esetén a teljes fűtőmű áram nélkül maradna, így a régi alkatrész javítása akár jelentős ideig is eltarthatna. Az üzem- és az ellátásbiztonság érdekében a fő elosztóberendezést ki kell cserélni. A korszerűsítésnek köszönhetően egy később bekövetkező hiba esetén gyorsabban és jóval rövidebb szünettel oldható majd meg a szolgáltatás helyreállítása.

Műszaki okokból szünetel a melegvíz-szolgáltatás szeptember 26-án, csütörtök 6 órától  előreláthatólag 28-án, szombat 24 óráig. Ez idő alatt hideg víz folyik majd a csapokból. Kérik, hogy ne nyissák ki a meleg vizes csapokat, mivel mérik a meleg vizes órán elfogyasztott összes mennyiséget.

A szolgáltató célja az, hogy a fűtési időszak megkezdése előtt minden szükséges munkát elvégezzenek, amely garantálja az ellátásbiztonságot.

Kövesse friss híreinket a facebookon is!