Kiskunmajsán augusztus 22-én megkezdődtek a „vasútállomás környezetének rehabilitációja” című pályázat. Ennek részeként a vasútállomás felé haladó útszakasz és annak környezete megújul a Fő utcai csomóponttól a vasútállomásig. A munkálatok alatt forgalmi rend változás lép életbe.

Gyalogos forgalom (piros jelzés a mellékelt térképen): A kivitelezési munkálatok ideje alatt elsősorban a Fő utca felől közelíthető meg a vasútállomás, a Csontos Károly utca felől csak korlátozottan.

Személygépkocsi forgalom (kék 1 jelzés a mellékelt térképen): A vasútállomás a Félegyházi útról az Ördögsziget rendezvényház előtt elhaladva a kiserdőn keresztül a murvás úton érhető el. A Vasút étterem, valamint az idősek bentlakásos otthona személygépkocsival csak a Csontos Károly utca felől közelíthető meg.

Tehergépkocsi forgalom (kék 2 jelzés a mellékelt térképen): A Félegyházi útról az Ördögsziget rendezvényház útján haladva annak végén az út ívét jobbra követve, majd az első lehetőségnél balra, azt követően ennek a zártkerti útnak a végén ismét balra kanyarodva, a vasúti sínek mellett haladó útról közelíthető meg elsődlegesen a vasútállomás.

Autóbusz megálló, illetve forgalom (sárga jelzés a mellékelt térképen): A Fő utcai idősek bentlakásos otthona előtti buszmegállók helyettesítik a vasútállomás előtti buszmegállót. Az autóbuszok a térképen sárga színnel jelölt útvonalon közlekednek a vasútállomás előtti buszforduló helyett.

A város önkormányzata kéri, hogy a vasúti közlekedés tervezett igénybevételénél a fent leírtakat vegyék figyelembe az utasok!

Kövesse friss híreinket a facebookon is!