Kiskunfélegyháza – 2024. julius 16. –délután tűz ütött ki Kiskunfélegyházán, a helyi kutyamenhely közvetlen közelében. A tűz gyorsan terjedt a száraz növényzet miatt, és veszélyeztette a menhely épületeit és az ott tartózkodó állatokat is.

A helyi tűzoltóság azonnal a helyszínre vonult, és gyors beavatkozásuknak köszönhetően sikerült megfékezni a lángokat, mielőtt azok elérték volna a menhelyet. A tűzoltók hősies munkájával megakadályozták, hogy a tűz átterjedjen az épületekre és súlyosabb károkat okozzon.

„Hihetetlenül hálásak vagyunk a tűzoltóknak a gyors és hatékony beavatkozásukért,” nyilatkozta Baranyi- Réczicza Tímea, a menhely szóvivője . „Az állatok biztonsága volt a legfontosabb számunkra, és szerencsére mindannyian sértetlenül megúszták a történteket.” – tette hozzá.

A tűz oka egyelőre ismeretlen, de a hatóságok megkezdték a vizsgálatot az eset körülményeinek tisztázása érdekében. Az előzetes információk szerint a tűz a menhelytől néhány méterre keletkezett, és a száraz időjárás miatt gyorsan terjedt.

A további részletekrért hallgassa meg interjúnkat Baranyi Réczicza Tímeával:

Kövesse friss híreinket a facebookon is!