Piknik-hangulatot idéző, kellemes hangvételű közösségi találkozót rendezett a Talpra Magyarok Közössége Kecskeméten 2024. július 29-én. A helyszínen megközelítőleg 150 Tisza Párt támogató jelent meg, akiket Sebők Krisztián és Bende Zoltán megyei koordinátorok köszöntöttek.

Az első kecskeméti közösségi találkozó vendégei voltak Tarr Zoltán, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti képviselő, továbbá Kulja András és Kollár Kinga a Tisza Párt európai parlamenti képviselői, valamint Molnár Dániel Magyar Péter illetve a Tisza Párt tanácsadója.

Tarr Zoltán alelnök beszámolt a Tisza Párt eddigi magyarországi tevékenységéről, céljairól és eredményeiről. Az európai parlamenti képviselők pedig tájékoztatást adtak a Strasbourgban és Brüsszelben végzett eddigi munkájukról. Molnár Dániel tanácsadó a párt tagjaira váró kihívásokat, a meglévő problémákat, és az ezek megoldásának lehetőségeit ecsetelte.

A közösségi találkozó résztvevői közül többen is kifejtették a Kecskeméten érzékelhető és tapasztalható hiányosságokat, gondokat az egészségüggyel, az oktatás helyzetével és a médiával kapcsolatosan is.

A találkozón megjelent érdeklődők, támogatók kötetlen beszélgetésben folytatták az első közösségi találkozót, egyeztették nézeteiket, terveiket, észrevételeiket a szervezőkkel és a Tisza Párt képviselőivel, akik ígéretet tettek arra, hogy minden felvetődő problémát figyelembe vesznek, és a párt támogatásával megpróbálják orvosolni is azokat.