Tegnap délután egy erős vihar csapott le Kiskunfélegyházára, jelentős károkat okozva a város több pontján. Az esőzés és erős szélviharok számos fát döntöttek ki, és több épületben is kárt tettek. A helyi hatóságok gyorsan reagáltak, és azonnal megkezdték a helyreállítási munkálatokat.

A vihar következtében sok helyen megszűnt az áramellátás, és több közlekedési útvonal is járhatatlanná vált. A lakosok beszámolói szerint a legnagyobb károk a város parkosított területein és a külvárosi részeken keletkeztek. A tűzoltóság és a mentőszolgálatok folyamatosan dolgoztak a helyszínen, hogy elhárítsák a veszélyt és segítséget nyújtsanak a bajba jutott embereknek.

A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban is számítani kell záporokra és zivatarokra, bár ilyen intenzitású viharok nem várhatók. Az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy legyenek óvatosak, és ha lehetséges, kerüljék el a veszélyes területeket. A városvezetés hangsúlyozta, hogy minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb helyreállítsák a rendet és a biztonságot Kiskunfélegyházán. Az eset jól mutatja, mennyire fontos a gyors reagálás és az összefogás ilyen krízishelyzetekben.