A Projekt Pusztahunde e.v. valamint a Fidó Bácsi Közhasznú Alapítvány Kiskunfélegyházi Kutyamenhelye szervezésében újra lehetőség van az ingyenes ivartalanítási akcióban részt venni.

A kuponok korlátozott száma miatt a jelenlegi akcióban csak olyan állattulajdonosok vehetnek részt, akik korábbi akciókat nem vették igénybe! Emellett háztartásonként 1 db kupont biztosítanak, kizárólag magánszemélyek részére, valamint aki a korábbi akciókban átvette a kupont, de nem használta fel, az a most nem veheti igénybe a lehetőséget.

Érdemes tudni, hogy a kuponokat csak a megadott időpontban, személyesen lehet átvenni, sorban állás után. Az akcióban Kiskunfélegyháza, Tiszaalpár, Pálmonostora, Petőfiszállás, Gátér, Kunszállás és Jászszentlászló lakosai vehetnek részt.

Fontos, hogy mindenkinél legyen lakcímkártya, személyi igazolvány, oltási könyv (ha van). Akinek van lehetősége rá, töltse ki előre a honlapról letölthető dokumentumokat, ezzel is gyorsítva az ügyintézést, viszont a kitöltött papírokkal is sorban kell állni. A dokumentumok ide kattintva érhetők el.

Az alapítvány kiemelte, hogy szeretnék, ha valóban azok részesülnének ebben a lehetőségben, akik önerőből nem tudnák finanszírozni a műtétet.

A kuponok csak az azon feltüntetett határidőig lehet felhasználni, csakis a plakáton szereplő rendelőben.

Kövesse friss híreinket a facebookon is!