Az elmúlt hétvégén ismét megrendezték a Sörfesztházát Kiskunfélegyházán.

Az esemény idén is gazdag programkínálattal várta a látogatókat, akik különféle kézműves söröket és gasztronómiai különlegességeket kóstolhattak meg.

A fesztivál péntek délután kezdődött a hivatalos megnyitóval, majd következtek a sörfőzési és gasztronómiai bemutatók. Az első napot a Széljáró Balladás és a Vili Rock Jam zenekarok koncertjei zárták.

Szombaton színes programokkal folytatódott az esemény, melyek között szerepelt a különleges kerékpárok felvonulása, művészi teremkerékpár bemutató és BMX bemutató is. A délutáni és esti koncertek mellett a látogatók több helyszínen is élvezhették az utcazenei előadásokat és a bulifúvósokat. Az állandó programok között szerepelt a Nor Bike sátor, a Kross e-bike tesztpálya, a BMX ügyességi pálya, valamint a kézműves pavilonok és a különféle gyerekprogramok.

Az esemény igazi gasztronómiai élvezeteket kínált: a látogatók kézműves hamburgereket, nápolyi pizzákat és tradicionális Sokac ételeket is megkóstolhattak. A fesztivál egyik kiemelt attrakciója a kézműves sörök versenye volt, ahol megválasztották az év legjobb sörét is.

A Sörfesztivál Kiskunfélegyházán ismét bebizonyította, hogy évről évre képes egyre több látogatót vonzani, nemcsak a városból, hanem az egész régióból.

A Sörfesztházával párhuzamosan idén is megrendezték a Tekergő Fesztivált immáron második alkalommal. 

Az elképesztő meleggel dacolva a rider-ek sikeresen teljesítették az alleycat távját, majd látványos FIXI GAMES bemutatót tartottak, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a Trackstand, a Footdown, a Skid és a Trick versenyszámokkal!írta közösségi oldalán az egyik szervező Ficsór Olivér.

Az SCH Team jóvoltából minden képzeletet felülmúló Művészi Teremkerékpár bemutatót is láthattak az érdeklődők

Szülőföldemen Alleycat eredmények:

1. Csányi Tamás

2. Magyari Péter

3. Tasi Dániel Csaba

FIXI GAMES eredményes:

Trackstand: Csányi Tamás

Footdown: Ficsór Olivér

Skid: Ficsór Kornél 

Trick: Ficsór Kornél

Gumicserélő-javító verseny:

1. Ficsór Kornél (2 perc 32 másodperces idővel)

Kövesse friss híreinket a facebookon is!