Hétvégén újra Sörfesztházát rendeznek Kiskunfélegyházát Rocktár előtti területen és a sportcsarnok környékén. Idén is a sörművészeté lesz a főszerep, de sok programmal találkozhatunk a hétvége folyamán. Ónodi Árpád főszervező kiemelte, hogy idén újra társrendezvényként a Tekergő fesztet is megszervezik, ahol különleges kerékpárokat láthatnak az érdeklődők.

A fesztivál július 12-én pénteken 17 órakor nyitja kapuit és már aznap este több zenés produkciót is megtekinthetnek a kilátogatók. 20 órától a Széljáró Balladások előadását, 21:30-tól pedig Lukács Vilmos gitárestjét hallgathatják meg.

Szombaton 15 órakor kerékpárfelvonulás lesz a Kossuth utcán, majd 16 órakor művészi kerékpár bemutató lesz a sportcsarnokban utána 17 órakor a fixi versenyre és bemutatóra kerül sor. Az est folyamán gumicserélő verseny és bmx bemutató is lesz, ahol Ficsór Kornél Európa bajnok bmx versenyző mutat be különleges trükköket. 19:30-tól több koncertet is megtekinthetnek az érdeklődők, érkezik a Kiskunfélegyházi koncertfúvós zenekar, Vas László önálló gitárelőadása és a Band Of Stretts buli fúvós zenekar koncertje.

Állandó programokból sem lesz hiány Kross e-bike tesztpálya, bmx ügyességi pálya, kezes-lábas bringás játszóház, sörtorony mászás várja a látogatókat. A hétvége alatt több kézműves sörműhely termékeit is megkóstolhatják a fesztiválra érkezők.

A további részletekért hallgassa meg interjúnkat Ónodi Árpád főszervezővel.

Kövesse friss híreinket a facebookon is!