Nincs ideje? Hallgassa meg!

A lakiteleki Hungarikum Ligetben találkozott Lezsák Sándor országgyűlési képviselő a Bács-Kiskun vármegye 4. számú választókerületében június 9-én megválasztott, valamint a választás után leköszönő polgármestereivel.

A találkozón a honatya felhívta a településvezetők figyelmét a pártszimpátiától független együttműködés fontosságára: elmondta, hogy az elmúlt évtizedekben néhány ritka esettől eltekintve mindenkivel sikerült választókerületi szinten együttműködni a település és az emberek érdekében. Arra biztatta a polgármestereket, hogy vegyenek részt településeiken a polgárőr szolgálatban, hiszen a település rendjének fenntartása nem csak a rendőrség és a katasztrófavédelem feladata. Fontos a településükért a szabadidejüket feláldozó polgárőrök megbecsülése.

Lezsák Sándor biztosította a polgármestereket, hogy továbbra is rendszeresen megszervezésre kerül a választókerületi polgármesterek találkozója, emellett a volt polgármesterek fóruma ugyancsak fog összejöveteleket tartani, hiszen ezeken értékes vélemény- és tapasztalatcserékre nyílik lehetőség.