A hétvégén lezajlottak a ballagások. Kiskunfélegyházán idén a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium, a Móra Ferenc Gimnázium, a Constantinum intézmény, valamint a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzősei ballagtak. A megváltozott képzési rendszer miatt a Közgében és a PG-ben jövőre lesznek ballagó évfolyamok.

Pénteken, május 3-án elballagtak a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum  Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzős tanulói. Az intézményben eltöltött évek alatt közösséggé formálódtak, életre szóló barátságok köttettek, szerelmek szövődtek.  De a középiskolás időszak is elmúlik, véget érnek az iskolás évek, hogy új célok felé induljanak a ballagó diákok – fejtette ki a ballagó diákokat búcsúztató beszédében Szabó Péterné, az iskola igazgatója.

Szabó Péterné

A ballagási ünnepségen kimagasló eredményük elismeréseként a következő tanulók részesültek elismerésben:
A CNC programozó, gépi és CNC forgácsoló, hegesztő, hűtő- és szellőzésrendszer-szerelő, központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő tanulók közül: Dongó Levente JánosHideg GáborKanalas László JánosKrisztin CsabaLovas AlexNémet LászlóPapp Dániel és Válik János.
A villanyszerelő tanulók közül: Petrovics DominikRácz Martin Dávid és Rácz-Fodor Kevin.
Kiemelkedő sporttevékenységükért Juhász Gergő és Kapás László Kristóf.
A cukrász és kereskedelmi értékesítők közül Gilicze NóraKiss Edina AndreaTóth Zsófia Valentina és Pálfi Dóra.
Az asztalos, szociális ápoló és gondozó, gyermek- és ifjúsági felügyelő osztály tanulói közül Keserű ZoltánBesze ZoltánMészáros László és Korom Balázs.
A festő-mázoló, tapétázó, kőműves és ács tanulók közül Sánta AttilaDobrovszky ViktorForgó Dominik Mihály és Dobos János, a szobafestő tanulók közül Zsikó Nikolett, a  bolti előkészítő osztályból pedig Polyák Szabolcs.