Harminckét éve teszi szebbé a rászorulók számára az ünnepeket a félegyházi székhelyű Karácsonyi Fény Közhasznú Alapítvány, amelynek megalapítása a nemrégiben elhunyt Marcényi Csaba és dr. Sulyok Miklós nevéhez kötődik. (Marcényi Csaba halálát követően Kollár László vette át az alapítói jogok gyakorlását.)

Alács Tibortól, az alapítvány elnökétől megtudtuk: a támogatást kérelmezni kell, és élelmiszer-utalvány formájában kapják meg az érintettek. A kérelmezéshez szükséges nyomtatványt a kiskunfélegyházi polgármesteri hivatal aulájában elhelyezett információs pultnál lehet kérni, és kitöltés után ugyanitt kell leadni legkésőbb december 10-ig. A kérelmezőktől azt kérik, hogy a támogatás indoklásaként alapos okot jelöljenek meg, és egy család egy kérelmet nyújtson be!

A Karácsonyi Fény Közhasznú Alapítvány kuratóriuma ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik eddig és a jövőben e célra ajánlják fel adójuk 1 százalékát, vagy más formában juttatják el pénzügyi hozzájárulásukat. Aki az alapítvány céljainak megvalósítását segíteni szeretné, az támogatói csekket kérhet a félegyházi polgármesteri hivatal aulájában álló információs pultnál, vagy utalhat az alapítvány számlaszámra: K&H 10400638-50485655-53511021