Marillen Kft. – műszakvezető, gépsorkezelő, targoncás

Műszakvezető, gépsorkezelő, vagy targoncás állást keresel, gyere a Marillen Kft-hez. Dinamikusan fejlődő csapatunkba új kollégákat keresünk. Hosszú távú munkalehetőség, béren kívüli juttatások, bónusz évi két alkalommal, utazási költségtérítés. Jelentkezz még ma 06-70-51-03-931-es számon.

Sirius Club- ételfutár 

A Sirius Club azonnali kezdéssel ételfutár munkatársat keres heti 3-4 munkanapra. Fix, hosszútávú munkalehetőség, napi fizetés plusz jatt. Az állás betöltéséhez B kategóriás jogosítvány és helyismeret szükséges. Jelentkezni személyesen a Sirius Clubban, vagy a 06-70-366-88-28-as telefonszámon lehet.

Félegyházi Pékség –  Sofőr 
A Félegyházi Pékség Kft. keresi C kategóriás jogosítvánnyal, érvényes GKI és sofőrkártyával rendelkező munkatársát belföldi szállítmányozási területre!
Bejelentett hosszútávú és kizárólag nappali munkarendben kínálunk munkalehetőséget!

Érdeklődj személyesen székhelyünkön Kiskunfélegyházán, a Szegedi út 77. szám alatt vagy a 70 646 9149 telefonszámon.

 

Sirius Club – Pultos  

A Sirius Club hosszú távra, akár azonnali kezdéssel pultosokat keres folyamatos és beugrós műszakokba.

Ha úgy érzed, szereted a vendéglátást, a pörgést és van benned kitartás, munka iránti elszántság, téged keresünk

Jelentkezni személyesen a helyszínen, Kiskunfélegyházán, a Kossuth utca 16 szám alatt, vagy telefonon a 06-70-366-88-28-as telefonszámon lehet.

Hírös gasztro Kft - gépkocsivezető és raktáros

A félegyházi Hírös gasztro Kft gépkocsivezetőket és raktárosokat keres teljes munkaidőbe szabad hétvégékkel. Ha szeretsz vezetni vagy raktárban dolgozni, ne habozz!

Cégünk fontos szereplője az élelmiszer nagykereskedelmi piacnak, csatlakozz Te is hozzánk!

Az állásokról további részleteket a hirosgasztro.hu oldalon találsz, jelentkezni pedig  a  címen tudsz önéletrajzzal.

 

 

A Félegyházi Pékség Kft. keresi C kategóriás jogosítvánnyal, érvényes GKI és sofőrkártyával rendelkező munkatársát belföldi szállítmányozási területre!

Bejelentett hosszútávú és kizárólag nappali munkarendben kínálunk munkalehetőséget! Érdeklődj személyesen székhelyünkön Kiskunfélegyházán, a Szegedi út 77. szám alatt vagy a 70 646 9149 telefonszámon.